2017-12-20

Големите празници са периода на „голямото пазаруване“. Всеки търговец интензивно предлага своите стоки, съпроводени с намаления и подаръци. Потребителите, от своя страна, се впускат в динамично пазаруване, възползвайки се от предложените промоции.

Освен подаръци за своите близки, по време на празничните кампании успяваме да си позволим и покупки за себе си, които се възпираме да направим при редовните им цени. Но, поддадени на изкушението за изгодно пазаруване, често импулсивно купуваме вещи и услуги, за които след това не намираме приложение. В най-добрия случай успяваме да ги подарим на някой, за да не събират прах вкъщи. (Признайте, че поне веднъж сте го правили!)

Съвсем разбираемо се водим от концепцията за спестените пари, но е напълно възможно при финалната равносметка похарчената сума да се окаже неползотворен разход.

Разбира се, когато купувач е бизнесът, не можем да говорим за импулсивни покупки. Той анализира необходимостта си от придобиване на нови продукти по редица показатели. Казано накратко – бизнесът инвестира.

Най-логичното за всяка инвестиция е нейната финансова страна да бъде оптимално преценена. Тук идва мястото на празничните намаления. Честа практика е бизнесът, особено средният и малък такъв, да се възползва от празничните кампании на своите настоящи или желани партньори, за да инвестира в необходимите му продукти и услуги. Но големите организации не правят изключение, тъй като се случва в празничната промоция да открият условия, които са по-изгодни от корпоративните договорености с партньорите им.

Именно затова Коледната кампания на ОмегаСофт тази година протича под наслов Коледа е подходящо време за правилни решения.

– Защото добре познаваме важността на финансовите параметри при предприемане на инвестиции;

– Защото искаме повече наши клиенти да се възползват от пълната гама функционалности на нашите продукти;

– Защото искаме да предоставим на нашите партньори възможността да инвестират изгодно в добре обмислените си решения;

– Защото знаем, че понякога няколко стотинки накланят везните;

– Защото сме сигурни, че изборът на ОмегаСофт за бизнес партньор е винаги правилен.

И, да, не отричаме, че Коледната ни кампания цели да реализираме повече продажби. Което затвърждава най-работещото правило за успешен бизнес, а именно „печеля <-> печелиш“.

Повече за Коледната ни кампания научете тук.